Salades van Tom & Della’s krijgen plekje op de menukaart

Brussel, 1 juli 2021 - Lunch Garden frist haar aanbod aan salades op met enkele gezonde en eigentijdse alternatieven. Het gaat daarom een partnership aan met Compass Group waardoor de trendy salades van Tom & Della’s straks bij Lunch Garden op de kaart belanden onder de naam “Tom & Della’s Garden – especially made for Lunch Garden”. Vanaf juli zijn er dagelijks drie slaatjes verkrijgbaar om ter plaatse van te smullen én om af te halen. Lunch Garden plant om alle variëteiten van Tom & Della’s geregeld aan de beurt te laten komen.

TomandDellas

Lunch Garden bereidt alles voor om in juli met enkele nieuwigheden uit te pakken. Daarvoor gaat het een partnership aan met Compass Group dat vandaag haar Tom & Della’s salades al aanbiedt aan bedrijven en hogescholen. Die worden straks dus ook geserveerd in alle 75 filialen van Lunch Garden en zijn er ook beschikbaar om af te halen. Zo zullen straks onder meer slaatjes zoals de Herbs & Goat Cheese Tabouleh, de Smoked Salmon & Dill Greek Pasta en de Spicy Chicken Quinoa verkrijgbaar zijn bij Lunch Garden. Er zullen steevast drie Tom & Della’s Garden salades op de kaart staan en Lunch Garden zal op basis van de vraag en de periode van het jaar roteren met de verschillende variëteiten.

De vraag naar salades blijft toenemen en we willen daar dan ook in mee evolueren en meer variatie aanbieden”, zegt Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden. “Steeds meer mensen kiezen voor een healthy of veggie lifestyle en bij Lunch Garden streven we ernaar dat onze maaltijden een weerspiegeling zijn van de samenleving. Vandaar deze samenwerking met een gespecialiseerde partner die ons de beste kwaliteit en kraakverse salades garandeert waarmee we ons ook tot een jonger publiek willen richten.

Salades van Europees parlement.

De Tom & Della’s salades van Compass Group vinden vandaag al hun weg naar honderden bedrijven en hogescholen. Zo worden ze onder meer al in het Europees Parlement en in de Europese Raad geserveerd. Straks kan iedereen er dus van proeven bij Lunch Garden. “We zijn helemaal klaar om de bereidingen van onze Tom & Della’s salades, die in België gebeuren en met veelal Belgische producten, op te schalen voor Lunch Garden”, zegt Bart Matthijs, managing director bij Compass Group. “We drijven de productie op, maar we houden wel vast aan ons credo: de bereiding moet artisanaal blijven.

Lunch Garden zet de Tom & Della’s salades meteen in al haar filialen op de kaart. “Dat toont aan dat we het volste vertrouwen hebben in de kwaliteit van de producten van Compass Group”, zegt CEO Ann Biebuyck. “We zijn overtuigd van dit concept en willen samen met Compass Group, een bedrijf waar we echt een match mee hebben, blijven verder groeien.

Keuze uit kip, rundsvlees, tonijn, zalm, scampi of veggie en vegan.

Het aanbod aan Tom & Della’s Garden salades dat straks op de kaart zal prijken bij Lunch Garden is heel divers. Er bestaan zowel versies met vis als vlees, maar er zijn ook veggie en vegan opties. “Met deze toevoeging verfijnen we niet alleen onze kaart, we maken ze ook meer divers met voor ieder wat wils, Lunch Garden stelt zich daarmee naast haar vaste klanten ook open voor een breder en jonger publiek”, besluit Ann Biebuyck.

Over Lunch Garden

Bij Lunch Garden ga je op restaurant op jouw manier. Want we geloven niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar je zin in hebt. Een snelle hap of een uitgebreid diner, een verwenontbijt of een koffiepauze, met het hele gezin of gezellig met z’n twee, bij ons kan het allemaal.

Elke dag bieden we heel wat heerlijke gerechten aan met verse producten en véél liefde. Als het kan, gebruiken we topproducten van eigen bodem.

Iedereen is welkom in één van onze 75 restaurants in België – zélfs op zondag. Onze maaltijden kunnen ook afgehaald worden, zodat je ook thuis van jouw favoriete kost kunt genieten. Welke formule je ook kiest, je komt altijd buiten met een glimlach. Beloofd!
🔎 Meer info hier.

Over Compass Group

Lekker, gezond en duurzaam eten, klaargemaakt met passie en liefde. Dat is in een notendop waar Compass Group Belgium voor staat. De Belgische foodservicespecialist maakt deel uit van de internationale Compass Group, die actief is in 45 landen, 550.000 medewerkers telt en kookt op maar liefst 55.000 locaties. Het hoofdkantoor in België is gevestigd in Brussel, maar de 1.500 medewerkers staan klanten bij in het hele land. Elk jaar bereiden zij meer dan 6 miljoen maaltijden voor uiteenlopende segmenten: Eurest voor bedrijven en overheden, Scolarest voor onderwijs en Medirest voor de zorgsector. Bovendien heeft Compass een eigen event caterer, Gourmet Invent, een premium retailmerk, Tom&Della’s en een aankoopplatform, Xandrion.