Altijd welkom

Bij Lunch Garden ga je op restaurant op jouw manier. Want we geloven niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar je zin in hebt.
Een snelle hap of een uitgebreid diner, een verwenontbijt of een koffiepauze, met het hele gezin of gezellig met z’n twee, bij ons kan het allemaal.
Iedereen is welkom in één van onze 62 restaurants in België – zélfs op zondag.

Op z’n Belgisch

Lunch Garden werkt nauw samen met tien lokale topleveranciers, goed voor 14 kwalitatieve merken.
Geniet van een stukje 100% Belgisch vlees of verse vis, een speculaasje van Lotus Bakeries bij je koffie of van de heerlijke kaas uit Maredsous.
Bij Lunch Garden geniet je van de lekkerste streekproducten en onze chefs serveren het beste van eigen bodem. Huisbereid … met véél liefde erbovenop.

📰 Neem zeker een kijkje naar onze persberichten!

Meet our chef!

👨‍🍳 Wie is onze huischef Albert vraagt u zich af? Albert Verdeyen is een sympathieke Brusselse topchef die sinds jongsaf gebeten is door de culinaire wereld.
Hij draagt de Belgische keuken in zijn hart en adviseert Lunch Garden daarom bij de samenstelling van zijn menu.
Een succesvolle samenwerking die zich rechtstreeks vertaalt in je bord!

Chef Albert

Voor ieder wat wils

Alleen of met de gasten, voor de mosselen of je wekelijkse vol-au-vent: bij Lunch Garden kies je uit de vaste klassiekers en verrassende seizoensgerechten.
En wat mogen de kids: balletjes, of kleuren met tomatensaus?

Lekker makkelijk

Met 61 Lunch Gardens spring je makkelijk eens binnen. Maar er zijn véél redenen voor een bezoek: de warme ontvangst, het heerlijke assortiment … Zélfs thuisgenieters schotelen we graag hun favorieten uit onze keuken voor.

GENIET VAN ELK MOMENT

Jou de kans geven om te genieten van elk moment, dat is onze belofte! En, dat willen we doen door jou leuke en zorgeloze tafelmomenten te bezorgen, met betaalbare en kwalitatieve gerechten, zodat jij niets hoeft te missen en kan genieten van écht samenzijn.

ONZE BEDRIJFSGEGEVENS

SNC Lunch Garden VOF
Olympiadenlaan 2
1140 Evere
0447.668.559