Altijd welkom

Bij Lunch Garden kom je niet toevallig. Of net wel. Een etentje met het gezin, een snelle hap onderweg: hier kan het allemaal. ’s Morgens vroeg of ’s avonds laat, tijdens de week en zélfs op zondag: hier ben je altijd welkom. Dat voel je zodra je binnenstapt!

Op z’n Belgisch

Schuif mee aan en maak je keuze! Een stukje 100% Belgisch vlees of verse vis? Een chocomousse met Callebaut-chocolade of een pintje van de streek? Onze chefs serveren het beste van eigen bodem. Huisbereid … met véél liefde erbovenop.

📰 Neem zeker een kijkje naar onze persberichten!

Meet our chef!

👨‍🍳 Wie is onze huischef Albert vraagt u zich af? Albert Verdeyen is een sympathieke Brusselse topchef die sinds jongsaf gebeten is door de culinaire wereld.
Hij draagt de Belgische keuken in zijn hart en adviseert Lunch Garden daarom bij de samenstelling van zijn menu.
Een succesvolle samenwerking die zich rechtstreeks vertaalt in je bord!

Chef Albert

Voor ieder wat wils

Alleen of met de gasten, voor de mosselen of je wekelijkse vol-au-vent: bij Lunch Garden kies je uit de vaste klassiekers en verrassende seizoensgerechten. En wat mogen de kids: balletjes, of kleuren met tomatensaus?

Lekker makkelijk

Met 75 Lunch Gardens spring je makkelijk eens binnen. Maar er zijn véél redenen voor een bezoek: de warme ontvangst, het heerlijke assortiment … Zélfs thuisgenieters schotelen we graag hun favorieten uit onze keuken voor.