FRANCHISING @LUNCH GARDEN..

Lunch Garden is de grootste restaurantketen van België die traditionele gerechten aanbiedt met een snelle bediening. We bestaan al sinds 1966 en zijn gekend door 93% van de bevolking. Lunch Garden is vooral geliefd bij families, bij de actieve bevolking en bij senioren. De 62 restaurants zijn 7/7 open en je kan ze over het hele land vinden voornamelijk in de omgeving van shoppingcentra en andere drukke plaatsen. De regelmatige “à volonté” acties zoals de mosselen, ribbetjes, de gekende vol-au-vent en balletjes in tomatensaus bekoren vele klanten. ’S ochtends kan je bij ons genieten van interessante ontbijtformules en in de namiddag serveren we een uitgebreid tea time assortiment.

Wat is FRANCHISING ?

Franchise is een samenwerking tussen twee zelfstandige zakenpartners waarbij de ene partij, de franchisegever, het recht verleent aan een franchisenemer om onder zijn merk en volgens een reeds bewezen handelsconcept zelfstandig een handelszaak uit te baten. De regels van dergelijke samenwerking worden vastgelegd in een franchiseovereenkomst. Het voordeel voor de franchisenemer is dat hij profiteert van de knowhow en de schaalvoordelen van een grote groep, in ruil daarvoor betaalt hij royalties en vergoeding op zijn omzet.

Wat bieden we..

  • Lunch Garden is geen eendagsvlieg, als franchisenemer profiteer je van meer dan 50 jaar ervaring en knowhow in de restaurant business.
  • Een sterk merk
  • Uitgebreide ervaring op vlak van uitbating en beheer
  • Een sterke aankoopgroepering
  • Een trouw cliënteel
  • Uitgebreide ondersteuning

Onze franchisenemers aan het woord..

Vincent Lambert, franchisenemer van Couillet, Jumet, Waterloo Centre
Mijn sterke punten zijn, people management, luisteren naar de markt en onze klanten, controle van kwalitatieve en kwantitatieve barometers en analyse van de rentabiliteit en performantie.
Ik heb beslist om met Lunch Garden in zee te gaan omdat deze keten zeer dynamisch is binnen zijn segment door het vernieuwde concept en imago. Lunch Garden vult zeer goed de noden in van de actuele klant. Mijn ervaring bij Lunch Garden is de meest boeiende uit mijn loopbaan.

Eddy Thoen, franchisenemer van Genk & Borsbeek
Ik beschouw mezelf als de lokale ambassadeur van Lunch Garden en streef naar stabiliteit op de werkvloer door mijn team te ondersteunen en te coachen. Ik hecht veel belang aan service en kwaliteit en besteed veel aandacht aan het operationele voor het bereiken van een optimale rendabiliteit.
Het merk “Lunch Garden” heeft me bekoord op het moment dat ik wou starten als franchisenemer. Het is een keten van restaurants die door iedereen gekend is en geapprecieerd wordt, zowel door jong als oud. Bovendien zijn de onderhandelingen met Lunch Garden steeds op een zeer correcte en professionele manier verlopen. Samen zijn we sterk en kunnen we mooie zaken realiseren.

Wil je graag meer info hoe je deel kan uitmaken van de groep Lunch Garden.. ?

Stuur dan een mail met uw CV en motivering naar info.franchise@lunchgarden.be