Brussel, 27 september 2021

Co-branding
Lunch Garden versterkt zijn Belgische identiteit door een duurzame samenwerking met tien lokale leveranciers op te zetten: Delino, Devos & Lemmens, Duvel, FrieslandCampina, Lotus, Maredsous/Bel Group, Multi-Fish, Spadel, Viangro en Belcampi. De restaurantketen engageert zich zo om kwaliteitsvolle en duurzame producten van lokale makelij op lange termijn te blijven gebruiken in haar gekende succesrecepten. De topmerken wisselen ook kennis en expertise uit om samen nog meer in te zetten op innovatie en duurzaamheid, en op die manier nog betere kwaliteit te leveren.

📰 Lees meer.

Brussel, 19 augustus 2021

Team Lewis
Lunch Garden mocht net als alle horecazaken zopas opnieuw al haar deuren openen. België’s bekendste en grootste restaurantketen maakte van de lockdown gebruik om haar aanpak en menukaart op te frissen. Lunch Garden slaat een nieuwe weg in en rekent daarbij op de begeleiding van TEAM LEWIS Brussel. Het geïntegreerde communicatiebureau gaat onder meer de PR van de restaurantketen in handen nemen.

📰 Lees meer.

Brussel, 1 juli 2021

Tom and Della's
Lunch Garden frist haar aanbod aan salades op met enkele gezonde en eigentijdse alternatieven. Het gaat daarom een partnership aan met Compass Group waardoor de trendy salades van Tom & Della’s straks bij Lunch Garden op de kaart belanden onder de naam “Tom & Della’s Garden – especially made for Lunch Garden”. Vanaf juli zijn er dagelijks drie slaatjes verkrijgbaar om ter plaatse van te smullen én om af te halen. Lunch Garden plant om alle variëteiten van Tom & Della’s geregeld aan de beurt te laten komen.

📰 Lees meer.

Brussel, 25 juni 2021

Deliveroo
Fijnproevers die straks van de allereerste mosselen van het seizoen willen genieten, kunnen een portie van Lunch Garden aan huis laten leveren enkel en alleen door Deliveroo. De maaltijdkoeriers komen langs op 21 locaties in België. Bovendien kan je ook andere Lunch Garden-klassiekers dankzij Deliveroo aan huis laten leveren.

📰 Lees meer.

Evere, 8 juni 2021

Traiteur
Lunch Garden pakt voor de heropening van de horeca uit met enkele nieuwigheden. België’s bekendste restaurantketen verhoogt niet alleen de kwaliteit van haar gerechten, maar kiest ook voor meer variatie op de kaart. Daarnaast wil Lunch Garden nog meer inzetten op de familiale en gezellige sfeer in al haar 75 filialen. Daarvoor vertrouwt het op haar meer dan 1.000 medewerkers die de kans krijgen om specifieke opleidingen te volgen op de Lunch Garden Academy.

📰 Lees meer.