🙌🏻 PIMP JE PAASEIEREN & WIN 🎁
Wie Pasen zegt, zegt chocolade!
Haal dit jaar alles uit de kast voor een waar chocoladefestijn met deze vrolijke huisgemaakte paaseitjes.
🔊 Ready - Set - Pimp!
👉 Volg onderstaande recept.
📸 Deel een foto voor 14 april van je creatie met #cookandwin op Facebook of Instagram..
🎉 De leukste inzending verdient een dineetje voor 2 personen t.w.v. €40 bij heropening.
De winnaar wordt op uiterlijk 15 april via persoonlijk bericht gecontacteerd.
Ingrediënten voor 4 personen
- 8 holle paaseitjes
- 3 eieren (gesplitst)
- 100 gr fondantchocolade
- 50 gr suiker
- 125 ml room
- Toppings naar keuze
Bereiding
- Smelt de fondantchocolade au bain-marie.
- Meng de eigelen samen met de suiker tot een geheel. Roer er de gesmolten chocolade onder.
- Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig en met een vloeiende beweging onder de chocolade.
- Klop de room half op en spatel hem ook voorzichtig onder de chocolade.
- Giet de mousse in de holle paaseitjes en laat ze opstijven in de koelkast.
- Deze stap wordt de leukste! Versier jouw paaseieren zoals jij het wenst! Met snoep, fruit, sprinkels, ... Jij bent de chef!
Tips van het huis
- Dit recept is ideaal om een overschot aan paaseieren te verwerken
- Melkchocolade is op zich al zoet, daarom kan je best niet teveel suiker toevoegen wanneer je melkchocolade eieren gebruikt