🙌🏻 PIMP JE PAASEIEREN & WIN 🎁
Wie Pasen zegt, zegt chocolade!
Haal dit jaar alles uit de kast voor een waar chocoladefestijn met deze vrolijke huisgemaakte paaseitjes.

🔊 Ready - Set - Pimp!

👉 Volg onderstaande recept.
📸 Deel een foto voor 14 april van je creatie met #cookandwin op Facebook of Instagram..
🎉 De leukste inzending verdient een dineetje voor 2 personen t.w.v. €40 bij heropening.
De winnaar wordt op uiterlijk 15 april via persoonlijk bericht gecontacteerd.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 holle paaseitjes
  • 3 eieren (gesplitst)
  • 100 gr fondantchocolade
  • 50 gr suiker
  • 125 ml room
  • Toppings naar keuze

Bereiding

  1. Smelt de fondantchocolade au bain-marie.
  2. Meng de eigelen samen met de suiker tot een geheel. Roer er de gesmolten chocolade onder.
  3. Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig en met een vloeiende beweging onder de chocolade.
  4. Klop de room half op en spatel hem ook voorzichtig onder de chocolade.
  5. Giet de mousse in de holle paaseitjes en laat ze opstijven in de koelkast.
  6. Deze stap wordt de leukste! Versier jouw paaseieren zoals jij het wenst! Met snoep, fruit, sprinkels, ... Jij bent de chef!

Tips van het huis

  • Dit recept is ideaal om een overschot aan paaseieren te verwerken
  • Melkchocolade is op zich al zoet, daarom kan je best niet teveel suiker toevoegen wanneer je melkchocolade eieren gebruikt