Nieuwe kinderplateaus ontworpen door kinderen

Winnaars kregen verrassingsetentje en workshop bij Lunch Garden cadeau

Brussel, 26 augustus 2022 – De kinderplateaus van Lunch Garden krijgen een nieuwe look en dat is te danken aan zes jonge creatievelingen. Lunch Garden verraste deze week de winnaars van haar tekenwedstrijd, samen met hun familie, met een etentje en een fotografieworkshop in de Lunch Garden van Bierges. De eerste kinderplateaus met het nieuwe ontwerp zijn vanaf de week van 24 oktober in de Lunch Garden-vestigingen te vinden.

Met de limousine naar Lunch Garden

Met een tekenwedstrijd ging Lunch Garden op zoek naar nieuwe designs voor haar kinderplateaus. Uit heel wat inzendingen werden uiteindelijk zes* winnaars gekozen die een verrassingsetentje samen met hun familie én een workshop ‘Fotografie met een tablet’ (in het teken van ‘mijn droom (Lunch) Garden’) bij Lunch Garden in Bierges wonnen. Als kers op de taart werd de geluksvogel die als eerste op de uitnodiging inging, opgepikt met een limousine en naar het restaurant gebracht.

Zes splinternieuwe kinderplateaus

“Voor het nieuwe design van onze kinderplateaus leek het ons leuk om een beroep te doen op de creativiteit van onze jongste bezoekers. En het resultaat mag er zijn!”, aldus Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden. “Vanaf de week van 24 oktober zullen de eerste plateaus met het nieuwe ontwerp in de Lunch Garden-vestigingen te vinden zijn.” De zes winnaars ontvingen al in primeur de eerste druk van hun plateau.

Op jaarbasis komen er meer dan een half miljoen kinderen bij Lunch Garden eten. Families met kinderen zijn een strategische prioriteit voor de Belgische restaurantketen. Tegen 2025 wil het 20% meer families aantrekken en sterker inzetten op beleving voor kinderen.

2 winnaars konden er helaas niet bij zijn.