Lunch Garden lanceert voor het eerst haar traiteuraanbod voor de feestdagen

Brussel, 30 november 2022 – Voor het eerst lanceert Lunch Garden haar traiteuraanbod voor de eindejaarsperiode. Met deze extra service kunnen Belgen die de feestdagen graag gezellig thuis doorbrengen en niet te lang in de keuken willen staan, genieten van Lunch Gardens unieke combinatie van lekkere en kwaliteitsvolle maaltijden aan behapbare prijzen. Belgen kunnen daarnaast ook nog steeds 7 op 7 terecht bij Lunch Garden, ook tijdens de feestdagen.

Lunch Garden traiteur

Smaakvolle maaltijden van Lunch Garden nu ook in Belgische huiskamers

De grootste restaurantketen van België biedt tijdens de feestdagen een extra service aan waardoor klanten vanaf nu ook thuis kunnen genieten van de lekkere maaltijden van Lunch Garden. Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden: “Dankzij onze nieuwe traiteurdienst kan iedereen met gemak een feestmenu op tafel toveren, zonder uren in de keuken te staan kokerellen. Klanten hebben voor het feestmenu de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten, à la carte-opties, een koud buffet en specifieke kindermenu’s. Voor elk wat wils tegen een haalbare prijs dus.” Bestellen kan eenvoudig online of in een van de 64 Lunch Garden-restaurants.

Hele feestperiode lang beschikbaar

De traiteurdienst van Lunch Garden is beschikbaar vanaf nu tot en met 27 december 2022. Afhalen is na bestelling mogelijk vanaf 15 december tot en met 2 januari 2023. Voor mensen met allergieën voorziet Lunch Garden ook een allergenenlijst. Het volledige aanbod is te raadplegen op de website van Lunch Garden. Bestellen kan hier.