De Belgische keuken behoort tot de beste van de wereld en dat is mede dankzij onze vele kwalitatieve producten van eigen bodem en haar diversiteit. We zijn dan ook super trots om te mogen samenwerken met partners die met hun streekproducten een stempel hebben gedrukt op het Belgische culinaire landschap.
Ontdek hieronder de 11 partners met wie we initiatieven rond duurzaamheid en gedeelde waarden hebben opgezet. Stuk voor stuk sterke merken van bij ons waar we met fierheid onze naam aan verbinden.
Samen met onze partners hebben we een mooi professioneel netwerk weten uitbouwen van maar liefst 5700 werknemers.
💚

Duvel

Duvel is het geesteskind van de familie Moortgat en wordt sinds 1871 in Breendonk gebrouwen. Het blonde bier viel al meermaals in de prijzen op de prestigueuze World Beer Awards waar het onder andere de titel van beste Belgische bier wist weg te kapen.

Maredsous

De Abdij van Maredsous is gelegen in het hart van de vallei van de Molignée in de provincie Namen en werd in 1872 door benedictijner monniken gesticht. De smeuïge en traditionele Maredsous kazen worden gerijpt volgens een authentiek rijpingsproces; een productiegeheim dat onder monniken van generatie op generatie werd doorgeven. Vandaag wordt de traditie voortgezet en blijft Maredsous het favoriete kaasmerk van de Belgen.

Belcampi

Belcampi is een pasta op basis van harde durum tarwe, geteeld op de rijke Belgische zand-leembodem. Hiermee is Belcampi de éérste pasta van Belgische bodem. Het hoog eiwitgehalte in de tarwe, zorgt voor een kwalitatieve, stevige en smakelijke pasta met dezelfde look en feel én smaak als de allerbeste pasta uit de traditionele pastalanden.

D&L

Dit echtpaar staat net als Lunch Garden gekend om iedereen samen rond de tafel te brengen. Met hun uitgebreide gamma aan koude sauzen is D&L al meer dan 130 jaar een begrip op elke Belgische tafel en daarom de perfecte match bij onze verse goudgebakken frietjes.

Spadel

De natuurlijke mineraalwaters van SPA® worden - na een lange ondergrondse reis door verschillende grondlagen - gewonnen in het hart van de Venen. Onder het motto ‘Als de mens het water beschermt, beschermt het water de mens’ verbindt Spadel zich er al meer dan 130 jaar toe om dit natuurgebied zo intact en puur mogelijk te houden om zo de zuiverheid van ons natuurlijk mineraalwater te garanderen.

FrieslandCampina

Deze coöperatie werd gevormd door melkveehouders uit België, Nederland en Duitsland en telt ondertussen meer dan 17.000 leden-melkveehouders verspreid over meer dan 11.000 melkveebedrijven. Elke dag voorzien zij miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk met ‘nourishing by nature’ als doel. Dankzij hun inspanningen vind je onder meer Fristi®, Cécémel® en Nutroma® aan de drankenstand terug of kan je kiezen voor een Campina® yoghurt als tussendoortje.

Lotus

Het verhaal van Lotus Speculoos begint in 1932 in een kleine bakkerij in het Belgische Lembeke waar een gekarameliseerd koekje op basis van natuurlijke ingrediënten het licht zag. Het knapperige koekje kreeg de naam Lotus mee, verwijzend naar de bloem die symbool staat voor zuiverheid. Tot op vandaag is Lotus Bakeries een familiebedrijf gevestigd in hetzelfde Lembeke, van waaruit het populaire koekje de wereld verovert.

Multi-Fish

Onze partner voor verse vis en zeevruchten Multi-Fish uit Blankenberge is gebeten door haar vak. Dankbaar voor de producten uit de natuur behandelen ze elk stukje vis - van zee tot bord - met het grootste respect. Hun MSC- en ASC-gecertifieerde vissoorten zijn afkomstig van een duurzame visvangst. Heerlijk eerlijke vis dus, en dat proef je!

Bel for all for good

Bel startte in 1865 als familiebedrijf en is al meer dan 150 jaar een belangrijke speler in het landschap van de gezonde en heerlijke snacks (denk aan Babybel®, La Vache qui rit®, Maredsous ©, Boursin® en Leerdammer®). Met hun slimme portieverpakkingen weten ze de houdbaarheid van hun producten te verlengen en voedselverspilling tegen te gaan. In hetzelfde idee is BEL vorig jaar een samenwerking aangegaan met TooGoodToGo©.

Délino

Als ambitieus familiebedrijf in Knokke-Heist is Délino gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige sauzen. Ze kennen het geheime recept van onze fantastische tartaarsaus en kruidige saladedressings.

Viangro

Viangro - onze vaste partner voor vleesproducten - wil als Belgisch marktleider een voorbeeldfunctie vervullen. Dat doen ze niet alleen door het aanleveren van verse en kwalitatieve producten, maar ook door zorg te dragen voor mens, dier en milieu. Hun initiatieven omtrent dierenwelzijn gaan vaak veel verder dan de wettelijke verplichtingen.