Iconische kersttruck van Coca‑Cola komt langs bij Lunch Garden

Brussel, 14 december 2022 – Van 19 tot 24 december zal de wereldwijd bekende rode kersttruck van Coca-Cola halt houden bij 12 restaurants van Lunch Garden tijdens zijn tournee doorheen België. In het verlengde van de samenwerking tussen Coca-Cola en Lunch Garden kunnen de bezoekers op de site genieten van elk (kerst)moment.

De Coca-Cola kersttruck

Bij het rondtoeren zal de Coca-Cola kersttruck zijn opwachting maken bij Lunch Garden zowel in Vlaanderen (Borsbeek, Drogenbos, Kortrijk-Noord, Kraainem, Kuringen, Oostakker en Zemst) als Wallonië (Bierges, Couillet, Herstal, Mons en Wépion). Door de vele locaties, verspreid over heel België, zal voor elke Belg die kersttruck dit jaar relatief dichtbij te bezoeken zijn, wat een unieke kans is. Bezoekers worden dan ook beloond met een prachtige kerstervaring: naast een foto met de kerstman en een gepersonaliseerde kerstkaart, ontvangen zij ook een kerstmuts en een Coca-Cola. Bovendien zorgt Lunch Garden voor een bijkomende actie.

Met het bezoek van de iconische kersttruck onderstreept Lunch Garden haar inzet voor de beste klantenervaring in aanloop naar de feestdagen. “Bij Lunch Garden is iedereen welkom om een gezellig kerstmoment te beleven”, stelt Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden. “Mooie samenwerkingen met partners als Coca-Cola bieden ons de kans om dat moment nog unieker te maken. We nodigen iedereen uit om zich te laten onderdompelen in de magische kerstsfeer in een Lunch Garden in hun buurt.”